Baby- en peuterzwemmen:

Voor aanvang van de les zal onze fotograaf met de instructeur overleggen over de verschillende fotomomenten tijdens de lesonderdelen. Hierdoor krijgen de ouders een mooie afwisselende fotoset aangeboden, waarvan de afname geheel vrijblijvend is.

Zwemlessen: 

Onze werkwijze is aangepast aan de lesstructuur. In overleg met de instructeur zal bekeken worden hoeveel verschillende gelegenheden er zijn om fotoherinneringen te maken. Meestal zijn dit er twee. Eén door het duikgat en de volgende al zwemmend en lachend naar de fotograaf zonder het duikgat. De kinderen die nog niet onder water kunnen zwemmen worden boven water gefotografeerd.  Met een extra kader wordt de fotoherinnering met de naam van het zwembad nog specialer. Foto’s zijn er om bijzondere momenten met anderen te kunnen delen. Vriendjes, familie en andere bekenden… Iedereen mag ze zien! De afname van de foto’s is geheel vrijblijvend.

Vereniging: 

Geef verenigingsleden een bijzondere actiefoto cadeau, boven- of onder water, als blijvende herinnering aan een belangrijke wedstrijd of feestelijke gelegenheid om nooit te vergeten. Met professionele apparatuur, ervaring in bewegend beeld en gevoel voor watersport leggen wij spetterende acties vast op de gevoelige plaat. Zowel in binnen- als buitenbaden kunnen wij uit de voeten.

Waterpolo, onderwater hockey, aquarobics, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, freediving, snorkelen of andere watersporten op de foto? Niets is ons te gek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

logo
De Fotovilla vertelt visuele verhalen met de boven- en onderwater fotografie bij zwembaden.

Adresgegevens

De Fotovilla
Saltshof 3063
6604 GK Wijchen
Tel.: 0485-441050
E-mail: info@defotovilla.nl
Website: www.defotovilla.nl

Contact

U kunt het beste contact
met ons opnemen via het
formulier op de website.
Klik hier om naar dit formulier te gaan. (Heeft u) vragen over uw foto’s klik dan hier.