Man Caves en game rooms zijn niet alleen voor sportfans! Iedereen moet een kamer kunnen wijden aan zijn favoriete hobby’s en interesses. Met een beetje fantasie kan iedereen de perfecte ruimte creëren om alle attributen van hun hobby’s onder te brengen. Met trots presenteer ik je 3 niet-sport Man Cave-ideeën die je creatieve sappen zeker zullen laten stromen.

  1. Voor de stripfan
    Als een hobbyist een hele kamer nodig heeft voor zijn hobby, dan is het wel een stripfan! Het eerste dat u wilt doen, is een aantrekkelijke opbergruimte vinden voor al uw lange dozen (deels om ze er mooier uit te laten zien, maar ook om ze te beschermen). Rekken voor al je graphic novels en standbeelden spelen een cruciale rol voor de comics man cave. Spinnerrekken zijn bijzonder geweldige manieren om een ​​deel van uw collectie zowel tentoon te stellen als op te slaan. Ze houden ook je favoriete verhalen bij de hand voor als je er weer van wilt genieten (zoals wanneer je de Watchmen of de Dark Knight Returns wilt herlezen). De muren zijn een geweldige plek om je gewaardeerde originele stripkunst en posters van je favoriete artiesten weer te geven.
  2. Voor de anime-fan
    Anime-fans hebben geen andere keuze dan van een televisie het middelpunt van hun Man Cave te maken. Als je ziet hoe dat het geval is, moet je er zeker van zijn dat je een nieuwe HDTV hebt met een geweldig beeld, zodat je kunt genieten van alle geweldige anime van je favoriete films en series. Andere must-have items zijn een Blu Ray-speler, een geweldig surround sound-systeem en een Netflix-abonnement. Als op je tv de Netflix-software is ingebakken, kun je anime-films rechtstreeks naar je set streamen. Ten slotte, als er ooit een kamer was die muurrollen en anime-filmposters nodig had, dan is het deze!
  3. Voor de Star Wars-fan
    Ahh, de heilige graal van niet-sportieve Man Caves! Een Star Wars Man Cave kan zoveel vormen aannemen als je erover nadenkt. Je kunt kiezen voor een meer klassieke en bescheiden benadering door simpelweg een van de Star Wars-filmposters aan de muren te hangen, of je kunt er helemaal voor gaan door een van de belangrijkste scènes of sets uit de films in je kamer te reproduceren! Het kan moeilijk zijn om te proberen Dagobah na te bootsen in je mannenhol, maar het is misschien niet zo moeilijk om de muren zwart te schilderen met sterren. Misschien wilt u ook speciale wandmontagebeugels om uw verzameling replica-lichtsabels weer te geven! Net als bij de vorige mancave-ideeën hierboven, zijn een HDTV, Blu Ray-speler en surroundsysteem een ​​absolute must voor deze opstelling. Je krijgt er misschien geen meisjes van, maar een Star Wars Man Cave zou je zeker de afgunst van je vrienden opleveren!
  4. Koop een unieke gokkast voor in je man cave. Je kan deze zo instellen dat je het geld natuurlijk altijd eruit kan halen. Een leuke variant is de club 2000. Je speelt deze ook gratis op internet