Baenks banken zijn banken van hoogwaardige kwaliteit met prachtige vormen, uniek in hun zitcomfort en gemaakt van een prachtig materiaal. De confectie van dit merk is perfect, waardoor de meubelen in zijn totaliteit design uitstralen. Het merk Baenks staat bekend om haar oog voor detail en is op zijn eigen manier eigenzinnig. Op de meubelen krijg je standaard 7 jaar garantie waardoor je onbezorgd van de banken kan genieten. De verschillende collecties van Baenks geven je de mogelijkheid om te spelen met je interieur en te zoeken naar een combinatie die perfect past samen met andere meubelstukken, zoals fauteuils en tafels. 

De geschiedenis van Baenks banken

Het merk Baenks is opgericht in het jaar 2016 waarbij verschillende ondernemers uit de meubelwereld bij elkaar kwamen. De mainstream meubelen vonden zij niet uniek genoeg meer en ze vonden ook dat de kwaliteit verloren ging. Samen wilden ze een merk creëren waarbij de combinatie van afwerking, kwaliteit, duurzaamheid en fashion bovenaan staat. Zo ontstond de geschiedenis van Baenks banken en is het geworden tot het designmerk dat we vandaag de dag nog kennen. In al hun meubelen zie je hun passie terugkomen waar ze nog steeds hard voor werken om een zo uniek en eigentijds mogelijk merk te zijn.   

In een korte tijd wisten 25 professionals een efficiënt op te zetten die designmeubelen ontwikkelen die voor iedereen betaalbaar zijn. Zo hebben ze designmeubelen voor iedereen bereikbaar gemaakt. En daarnaast bieden ze 7 jaar garantie waarmee ze streven naar 100% klanttevredenheid. 

Het merk Baenks kiest voor minimalistisch

Als je kijkt naar Baenks banken dan zie je daar het minimalistische design dat eruit springt. Want ondanks dat de keuze is gemaakt voor een minimalistisch design, is het wel afgewerkt tot in de puntjes. De combinatie van het hoogwaardige design en een betaalbare prijs maakt het voor iedereen mogelijk om designmeubelen in huis te halen. Want naast banken ontwerpt Baenks ook nog andere meubelen zoals fauteuils en tafels. Op die manier kan je jouw kamer de perfecte finishing touch geven. 

De collecties zijn eigentijds, inspirerend en stijlvol waarbij strakke lijnen en hoogwaardige materialen met ronde vormen worden gebruikt. Je kan Baenks banken tot zijn recht laten komen in een Japandy trendy kamer, of een kamer met een stoere inrichting maar ook in een minimalistische woonkamer. De meubelen zijn ware eyecatchers waarbij je verschillende meubelen met elkaar kan combineren om jouw kamer compleet te maken. 

Als je op zoek bent naar iets anders dan mainstream meubelen dan is de keuze voor Baenks banken de juiste. Professionele ontwerpers werken vanuit hun passie en streven naar 100% tevredenheid bij hun klanten. Je mag dan ook veel verwachten van dit merk en met hun 7 jaar garantie kan je onbezorgd genieten van je meubelen. Want je hoeft je niet te beperken tot een bank, je kan ook je meubels uitbreiden met ontwerpen van Baenks zoals fauteuils, salontafels en bijzettafels. Op die manier kan je je eigen stijl creëren die perfect bij jouw gezin past.