Met kweektafels zorg jij binnenkort voor je eigen verbouwde groenten. Hoe leuk is het om je tomaten te zien groeien en ze daarna op te kunnen eten. Zo ben jij zelfvoorzienend en zorg je voor je eigen eten.  Met kweektafels heb je geen grote tuin met gras meer nodig, want alles laat jij gewoon groeien in de bak met grond. De handigste en mooiste moestuintafels vind je bij Vertisign. Dit is een Nederlandse organisatie waar je alles kunt kopen om jou kweekervaring te optimaliseren. 

Waarom kweektafels zo handig zijn

Ook als je geen groene vingers hebt en nog nooit hebt getuinierd kun je makkelijk gebruik maken van de kweektafels van Vertisign. Deze kweektafels met moestuinbakken maken het heel makkelijk om zelf je eigen gewassen te verbouwen. Deze tafel is tevens een stuk hoger dan reguliere kweekbakken. Hierdoor is de kans dat jouw gewassen verpest worden door bijvoorbeeld slakken of onkruid nog een stuk kleiner. Ook is het gebruik van deze tafel een stuk beter voor je rug. Want als je in een tuin bezig bent moet je veel bukken, en dit kan op den duur voor klachten zorgen. Bij kweektafels kun je gemakkelijk staan en houd je dus rugklachten op afstand. 

Waarom producten van dit bedrijf?

Vertisign biedt op haar website alle producten aan die je nodig hebt om te kunnen starten met jouw moestuin. Van moestuinbak tot grond tot accessoires. En dus ook moestuintafels. Vertisign is gestart omdat zij het kweken van groenten en kruiden voor iedereen zo makkelijk mogelijk willen maken. Als mensen zelf verbouwen, wordt daarnaast ook de druk op het milieu verlaagt en er worden minder pesticiden gebruikt. Vertisign vindt dat iedereen dit kan, je hebt alleen de juist middelen nodig. Daarom bieden ze op hun website alles aan om het houden van een moestuin zo makkelijk mogelijk te maken. 

Kies zelf de juiste gewassen om te verbouwen

In de moestuintafel kun jij verschillende kruiden of groenten verbouwen. Als je net begint zul je genoeg hebben aan één bak. Hierin kun jij allemaal verschillende gewassen bij elkaar kweken. Wel is het verstandig om te kijken naar de juiste groeiomstandigheden voor verschillende gewassen. Zoek dus groenten en kruiden uit die goed met elkaar kunnen groeien en ongeveer dezelfde condities nodig hebben. 

De tafels en bijbehorende accessoires

De moestuintafel kun je in verschillende hoogtes kopen. Zo kun je kiezen voor de ‘Junior’ variant. Deze tafel is 60 cm hoog. Als je een wat langere moestuintafel wilt kun je gaan voor de normale variant. Deze is 90 cm hoog. Ook kun je verschillende accessoires voor je kweektafels kopen. Wil jij bijvoorbeeld gewassen kweken die meer hitte nodig hebben? Dan kun je een broeikap kopen. Of wil jij graag dat je tafel makkelijk te verplaatsen is? Dan kun je wielen aanschaffen die je onder de poten kunt monteren. Op de website van Vertisign vind je een handig overzicht van alle producten die je kunt kopen. Tevens zijn alle producten modulair, wat betekent dat je alles aan elkaar kunt koppelen.